Chihuahua Dog -->

Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 20. kesäkuuta 2016

RAISIO RN & KIIKOINEN RN

Viikonloppuna oli molempina päivinä näyttelypäivä, tässä postausta niistä!


LAUANTAI

Lauantaina lähdettiin isäni kanssa ihanan myöhään (kymmeneltä!!) näyttelyyn Raisioon. Pitkäkarvaisia chihuja oli ilmoitettu 32, tuomarina toimi slovenialainen Brigita Kremser.

Olin lukenut, että kyseinen tuomari olisi nopea arvostelemaan, mutta ei kyllä omasta mielestä ollut. Odottelua oli todella paljon, ennen kuin oli Oliverin vuoro. Mulla oli siis mukana vaan Oliver, joka siis on avoimessa luokassa.

kuva: Mirette Riikonen

Oliver oli t o d e l l a reippaalla päällä. Mulla oli mukana pieni vinkulelu, joka oli ihan huippu, doge oli ihan innoissaan!

Oliverin luokassa oli yhteensä kolme koiraa. Seisottiin ensin hetki kaikki rivissä, seisotin Oliverin vapaasti(!) ja sen jälkeen mentiin kierros ympäri ja päästiinkin Oliverin kanssa (ylläriylläri) ekana yksilöarvosteluun.

kuva: Mirette Riikonen
Pöydällä tuomari tutki koiran huolellisesti, ja nosteli Oliveria, ja kysyi paljonko tämä painaa. Olin varma, että meille tulee eh... Kuitenkin, pöydältä alas, ja tehtiin yksilöliikkeenä kolmio, jonka jälkeen seisotin Oliverin maasta tuomarin pöydän edessä. Meille nousi punanen lappu, eli saatiin ERInomainen!

Kaikki saivat ERIn Oliverin luokassa, ja kilpailuluokassa tuomari liikutti ja mietti aika kauan järjestystä. Meidät käteltiin toisiksi, ja saatiin vielä SA!

Paras uros- luokassa oli paljon koiria, olisiko ollut seitsemän tai kahdeksan, eikä meille sieltä sijaa. Olen erityisen tyytyväinen Oliverin esiintymiseen, aivan huippua! <3

<3
kuva: Mirette Riikonen
Oliverin arvostelu: ''Rather big male. Strong bones and head. Muzzle short enough. Enough neck. Nice body and angulations. Parallel moves.'' AVO-ERI, AVK2, SA.


SUNNUNTAI

Sunnuntaina olikin aikaisempi lähtö, kun lähdin Virpin kanssa kohti Kiikoisten ryhmänäyttelyä (FCI2&5). Meillä oli mukana samojedit Kirppu ja Arttu, sekä siperianhusky Aki. Tuomarina molemmilla oli Jukka Kuusisto.

Pakko kehua näyttelypaikkaa. Saatiin tavarat vietyä sisälle, ja kehä oli ihan sen talon ulko-oven vieressä. Kehän pohja oli hiekkaa, muuten hyvä, mutta parissa kohtaa oli kuoppia ja vettä.

Päivä alkoi samojedeilla. Esitin jälleen ihanan veteraaninartun ''Kirpun''. Luokassa oli kaksi koiraa. Kirppuhan on hiukan omistajansa perään, mutta on ihana huomata, kuinka hän oppii luottamaan minuun enemmän, eikä omistajaa ole niin kova ikävä enää.

kuva: Virpi Salo

Kehässä seisoimme ensin ja menimme pari kertaa ympäri, jonka jälkeen oli yksilöarvostelut. Toinen koira sai ERIn ja oli meidän vuoro. Tuomari kopeloin Kirpun läpi ja menimme edestakaisin. Punainen lappu nousi meillekin, eli mekin saatiin ERI! Kilpailuluokassa jäimme toisiksi, sekä saimme SA'n! Paras narttu-kehässä olimme ''viidensiä''. Tuloksena siis VET-ERI, VEK2, SA! <3

''Kirppu'' liikkeessä! <3
kuva: Virpi Salo

Pääsin myös auttamaan Talvituuli-kennelin kasviksessa, hihnan päässä aivan ihastuttava ''Ulpu'' <3 Tuomari ei liikuttanut kasvattajaluokkia ollenkaan, joten koko kehä oli vain seisottamista. Olimme toisia kera KP'n!

Koska Virpin siperianhusky Aki, oli ROP (onnea vielä!!), jäimme ryhmäkehiin, ja sain auttaa Jäähelmen kennelin (rotuna siis samojedi) kasviksessa BIS-kasvattaja-kehässä. Mulla oli ihana, villi Miisa-tyttönen hihnan päässä. Miisa oli kasvattajan mukaan hankalin koira koko ryhmässä, mutta silti sain hänet menemään tosi nätisti! Olimme lopulta BIS3-kasvattaja, onnea Kirsi!Oli taas ihana viikonloppu näyttelyiden parissa, on tää vaan huippuharrastus! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti