Chihuahua Dog -->

Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 7. kesäkuuta 2016

JÄMSÄ RN & KR 5.5.

Sunnuntaina oli aikainen lähtö kohti Jämsää. Lähdin siis Virpin kanssa kera yhden samojedin ja kahden siperianhuskyn, ja menimme Himokselle, jossa siis ryhmis pidettiin.

Korpiloitsun Kuunlilja
Päivä alkoi samojedeilla. Esitin Virpin kasvatin Korpiloitsun Kuunlilja ''Lillin'' ensimmäiseksi. Lilli oli avoimessa luokassa, ikää 2v, todella ihana persoona! Tuomarina oli Riitta Lahtovaara, joka oli erittäin tiukka ja tarkka, nameja ei saanut käyttää ollenkaan kehässä. Meinasi olla vaikeuksia saada villi samojedi keskittymään ilman nameja! :D Lillille nousi sininen lappu, eli tämä sai erittäin hyvän ja sijottuikin luokassaan vielä toiseksi! Tuloksena siis AVO-EH, AVK2!

Esitin myös ''Kirpun'', Wuffkun Tuli-Sydän, aivan ihana vetsku! Esitin Kirpun myös viimeviikonlopun Järvenpäässä. Vetskuluokassa oli kolme koiraa, me olimme  yksilöarvosteluvuorossa viimeisenä. Punainen lappu sieltä nousi, eli ERI! Voitettiin luokka, ja tuomari mietti kauan, antaako SA'ta, mutta ei antanut. Koska voitettiin vetskuluokka ERI'llä, päästiin vielä ROP-VET- kehään, sieltä meille VSP-VET, eli tuloksena VET-ERI, VEK1, VSP-VET!

Wuffkun Tuli-Sydän

Pääsin myös esittämään ihanaa junnua ''Mossea'' Talvituulin kasvattajaluokassa, tuloksena 1. kera KP'n ja täten siis ROP-KASVATTAJA! Huippua!

Katsoin vielä Virpin siperianhuskyjen kehät, hyvin meni molemmilla, Aki oli AVO, ERI1 ja Inka VET-ERI, VEK1, SA, PN2, ROP-VET!

treenailua ''Akin'' kanssa

treenailua ''Inkan'' kanssa


Tässä välissä lähdin käymään KR-näyttelyssä. KR oli siis Jämsän raviradalla ja RN Himoksella. :D 


Iskä toi siis Oliverin kotoa, koska en viitsinyt ottaa sitä aamulla mukaan, ettei tulisi niin pitkä päivä. Chihut tuomaroi George Schogol, Georgia. Kerrankin oli kehässä hyötyä siitä, että ollaan aina kehässä ensimmäisinä. Jouduin nimittäin hölkkäämään Oliverin kanssa koska muuten ei olisi häntä noussut. Pöydän jälkeen mentiin edestakaisin ja kaksi ympyrää, jonka jälkeen kehis nosti punaista lappua ja huusi ''ERINOMAINEN''! Huippua, en olis uskonut tuolla esiintymisellä, kyllähän se häntä nousi, mutta jokatapauksessa :D Luokassamme jäimme neljänneksi, eli tuloksena AVO-ERI, AVK4!

Aheriikan Excalibur


Ja sitten taas takaisin ryhmikseen!


Kun vihdoin ryhmäkehät alkoi, oli kaikilla kylmä ja nälkä, mutta huippukiva kokemus oli päästä juoksemaan isossa kehässä! Talvituulin kennelille ei kuitenkaan sijaa BIS-kasvattajassa.

Oli huippuihana ja -pitkä reissu (olin reissussa 12,5h...), ja tutustuin ihaniin uusiin koiriin, kiitos kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti