Chihuahua Dog -->

Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 6. toukokuuta 2016

TAMPERE KV 2016

Vihdoin ehdin kirjoittaa Tampere KV'sta, tällein kipeenä kun on aikaa...

Perjantaina Sara tuli junalla meille ja majoituttiin siis taas mun mummon luo. Bruno oli mulla mukana, ja lähdettiinkin pian kohti Arboretumia, treenailtiin siellä Brunon kanssa näyttelyjuttuja, rallya ja muuten vaan riehuttiin. Kaikki tämän postauksen kuvat on muuten (c) Sara Lehtelä (tai ainakin Saran kamerasta :D). 
Bruno meni muuten tosi kivasti sekä näyttelyhommia ja rallyä myös Saran kanssa, josta olin todella yllättynyt (varsinkin rallystä)! Bruno nimittäin ei ole treenaillut muiden kun mun kanssa.

LAUANTAI

Lauantaina aamulla mun äiti haki meidät mummolta ja vei Tampereen messu- ja urheilukeskukseen. Mulla ei ollut koko viikonloppuna muuta kuin junnut, oli ihanaa, kun ei tarvinnut stressata kehien kanssa.

Piirinmestaruudessa oli 7 kisaajaa. Olin tyytyväinen meidän suoritukseen, mutta olin todella yllättynyt tuloksesta. Me oltiin PM2 Brunon kanssa! :o ♡PM-ARVOSTELU:

LIIKKEET RYHMÄSSÄ: ERI
YKSITTÄISLIIKKEET: EH (kommenttina "ole tarkkana lähdön kanssa")
SEISOTTAMINEN: EH
HAMPAIDEN TAI PURENNAN NÄYTTÄMINEN: H ( kommenttina "rauhallisuutta")
YHTEISTYÖ KOIRAN KANSSA: EH
RODUNOMAISEN ESITYSTAVAN TUNTEMINEN: EH
YLEISVAIKUTELMA: EH
TUOMARIN KOMMENTIT: "Muista pitää hauskaa kehässä! Kuitenkin hyvää yhteistyötä :)" tuomarina Hilkka Kemppi, kiitos!


SM-osarissa kilpailin ihanan portugalinvesikoiran Justin kanssa, kiitos Tua Justin lainasta! Me tehtiin mielestäni tosi hyvä suoritus, mutta me ei tällä kertaa päästy jatkoon. Justin kanssa oli ihana kisata, ja meidät varmasti näkee uudelleenkin kehässä! :)SM-OSARIN ARVOSTELU:

LIIKKEET RYHMÄSSÄ: ERI
YKSITTÄISLIIKKEET: EH (kommenttina "innosta rohkeasti, tarkista lähtölinja")
SEISOTTAMINEN: EH
HAMPAIDEN TAI PURENNAN NÄYTTÄMINEN: EH
YHTEISTYÖ KOIRAN KANSSA: EH
RODUNOMAISEN ESITTÄMISTAVAN TUNTEMINEN: ERI
TUOMARIN KOMMENTTI: "Eleetöntä esittämistä, kiitos! :)" tuomarina Hilkka Kemppi, kiitos!


Kuvasin lauantailta mydayn, olkaapa hyvät!
SUNNUNTAI

Sunnuntaina herätys olikin sitten vähän aikasemmin, sillä mentiin bussilla. Aikasempi bussi meni just nenän edestä... oltiin siis suunniteltu menevän siitä seuraavalla bussilla, mutta lähdettiin linja-autoasemalle "hiukan" ajoissa :D

Junnuissa oli kisaajia 55, kyseessä oli siis PMV-karsintakilpailu ja nuoremmat ja vanhemmat olivat yhdessä.
Kisasin ihanalla lhasa apsolla Fidellellä, samalla, jolla kisasin 2015 Lahti KV'ssa, eli tuttu kaveri kyseessä. Onneksi junnuissa oli useampi ryhmä, joten Fidelle ehti hyvin sekä rotukehäänsä että mun kanssa junnuihin. Kehät sattuikin olemaan hyvin vierekkäin!

Junnuissa ei päästy jatkoon tällä kertaa, mutta meillä oli hyvä arvostelu, ja olen tyytyväinen suoritukseemme. Ainoastaan jäi alku harmittamaan, kun en huomannut nostaa Fidellelle tarpeeksi ryhtiä, mutta parannettiin loppua kohden! :)PMV-KARSINNAN ARVOSTELU:

LIIKKEET RYHMÄSSÄ: ERI
YKSITTÄISLIIKKEET: ERI
SEISOTTAMINEN: EH (kommenttina "Kiinnitä huomiota koiran ryhtiin")
HAMPAIDEN TAI PURENNAN NÄYTTÄMINEN: ERI
YHTEISTYÖ KOIRAN KANSSA: EH (kommenttina "Olisin toivonut hieman enemmän kontaktia koiran kanssa")
RODUNOMAISEN ESITTÄMISTAVAN TUNTEMINEN: ERI
YLEISVAIKUTELMA: EH
Tuomarina Noora Jyly, kiitos!


!!! SUNNUNTAIN MYDAY ON TULOSSA SARAN BLOGIIN (klik) !!!


Tampereen näyttely on kyllä yksi parhaista, siellä on ystävällistä henkilökuntaa, kehissä on hyvät matot jne. Pari miinusta on pakko antaa: sunnuntain kehä oli aivan liian pieni ja koirien ulkoilutusalue oli kamala, kolme heinäpaalia rivissä, ei muuta.

Junnutuomareita on kyllä pakko kehua, kumpanakin päivänä oli tuomarit, jotka eivät jakaneet pelkkää eriä ja jotka antoivat palautetta, josta on mahdollista oppia, huippua! Vertaa joihinkin tuomareihin, joiden kommenttina on "iloista esittämistä" (mulla on ollut noin), niin siitä ei hirveästi opi :D

Kiitos Sara huipusta viikonlopusta ja kuvista! Kiitos myös kaikille uusille ja vanhoille kavereille näyttelypaikalla seuran pitämisestä! :)

1 kommentti:

  1. Oli kyllä huippu näyttelyviikonloppu ja hyvä te! :)

    VastaaPoista