Chihuahua Dog -->

Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 19. huhtikuuta 2016

VAASA KV 16.4.

Viime lauantaina oli aika kisata ensimmäinen junior handler kisa vanhemmissa. Kisakoiraksi valikoitui piiiitkästä aikaa oma, ihana Bruno! <3


Vanhempia junnuja oli 27. Ensin kaikki junnut saapui kehään ja seisotettiin koirat. Tässä välissä täytyy kehua junnukehän kokoa, sillä junnut pidettiin ryhmäkehässä. Muistaakseni meidät jaettiin jo tässä kohtaa viiteen ryhmään. Olin vasta toiseksi viimeissä ryhmässä, joten odottelua oli hetki.

Kun vihdoin tuli neljännen ryhmän vuoro, saavuttiin kehään numerojärjestyksessä, seisotettiin koirat ja sitten mentiin kierros yhdessä ympäri. Taas saatiin vähän odotella, mutta vihdoin tuli meidän vuoro. Tuomarina oli Viveca Lahokoski, joka oli tosi ihana tuomari!

Seisotin siis Brunon pöydälle ja tuomari tuli katsomaan. Bruno seisoi todella nätisti! Tuomari kysyi chihuahuan roturyhmää, rodun alkuperäistä käyttötarkoitusta ja koiran ikää sekä pyysi näyttämään hampaat. Nämä meni mielestäni tosi hyvin! Sen jälkeen tehtiin yksilöliikkeenä kolmio, jonka jälkeen seisotin Brunoa vapaana hetken, ja sitten siirryttiin tuomarinpöydän eteen, jolloin seisotin Brunon asetellusti. Bruno jaksoi todella hyvin, ja olen ylpeä meidän yksilösuorituksesta!


Viimeinenkin ryhmä tuli arvosteltua, ja kaikki junnut tuli kehään mennen ensin kierroksen kehän ympäri ja sen jälkeen kaikki seisotti koiria. Tuomari piti pienen ''puheen'', jossa kiitti kaikkia, että ovat tulleet hänen kehäänsä ja kertoi, että  kaikki junnut olivat todella taitavia, ja se kuulemma näkyi arvosteluissa. Tuomari valitsi 10 jatkoon, me ei kuuluttu niihin.

Vein koiran äidille, ja hain arvostelun, se näytti tältä:
LIIKKEET RYHMÄSSÄ: ERI
YKSITTÄISLIIKKEET: ERI
SEISOTTAMINEN: ERI
HAMPAIDEN TAI PURENNAN NÄYTTÄMINEN: ERI
YHTEISTYÖ KOIRAN KANSSA: ERI
RODUNOMAISEN ESITYSTAVAN TUNTEMINEN: ERI

YLEISVAIKUTELMA: ERI

TUOMARIN KOMMENTIT: MIELLYTTÄVÄ, PEHMEÄ KOIRAN KÄSITTELY. HYVÄT, RAUHALLISET LIIKKEET, JOTKA SOPEUTETTU HYVIN KOIRAN KOKOON.

Oon aivan älyttömän tyytyväinen arvosteluun, on tuo koira vaan huippu! <3 Olipa ihana kisata pitkästä aikaa, viimeksi kisasin messarissa joulukuussa. Kesällä täytyy kyllä sitten kisata taas aktiivisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti