Chihuahua Dog -->

Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 22. huhtikuuta 2016

RALLYTOKOTREENIT 22042016

Tänään oltiin taas treenaamassa TAMSKin hallilla. Pakko muuten tähän väliin hehkuttaa, että päästiin myös kesän tehoryhmään, jes!

Oikeesti, voihan juoksuajat... kiroan itseäni, että miksi vein Brunon kisoihin silloin 9.4., kun talossa oli juoksuisia narttuja (0-tulos tuli). Nyt, kun ei ole enää juoksuja kenelläkään, Bruno meni tänään treeneissä super hienosti!

Tehtiin Krista Karhun viime viikonlopun avo-kisarataa. Me tehtiin joitain avo-kylttejä alo-kyltteinä. Radassa oli 17 kylttiä, pitkiä tehtäviä, ja rata oli aika haastava. Mutta me tehtiin tosi hyvä rata!

Kouluttajakin kehui meidän rataa. Koutsi oli sama, kun silloin ennen kisoja, ja hänkin ihmetteli, että voiko juoksuista mennä pikkuisen pää niin sekaisin. Noh, kyllä voi..

Odotan ihan sikana kesää ja ulkokisoja. Ens kesän ykköstavoite on RTK1! Tänään ainakin näytti todellatodella lupaavalta!

Tässä vielä videoo tämän päivän radasta:
Tämä viikonloppu onkin aika koirapainotteinen, kun tänään oltiin treeneissä, huomenna menen tuttuni kanssa mätsäriin ja sunnuntaina menen Brunon kanssa mätsäriin. Niistä tulee omat postaukset huomenna ja ylihuomenna!

heei, huomasin muuten, että täällä blogissa tuli 50 tilaajaa täyteen! Kiitos kaikille!

2 kommenttia: