Chihuahua Dog -->

Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

MATCH SHOW 24.4.2016

Tänään oltiin Lempäälän Ideaparkilla mätsärissä. Ilmottauduin siis junior handleriin ja ilmoitin Brunon myös pieniin aikuisiin, junnut oli ensin.

lauantai-illan treenailua

Junnuja oli yhteensä yhteensä 11. Ahtauduttiin ensin kaikki kehään ja seisotettiin koirat.Tuomari kävi moikkaamassa kaikki koirat ja kysyi samalla koiran iän tässä vaiheessa, jonka jälkeen siirryttiin pois kehästä ja yksilöarvostelut alkoi. Me oltiin numerojärjestyksessä kolmanneksi viimeisiä, joten odottelua oli hetki. Satoi vettä ja räntää, mulla oli kylmä, Brunolla myös ja kaiken lisäksi Bruno oli ihan kurassa.. :D

Kehässä ei ollut pöytää, joten tuomari tutki koiran maassa. Hienosti Bruno seisoi! Tuomari siirsi koiran toista takajalkaa, mikä piti huomata siirtää takaisin. Yksilöliikkeinä mentiin edestakaisin, joka meni ihan hyvin meillä. Seisotin liikkeen jälkeen Brunon vapaasti. 

Kun viimeinenkin oli ollut yksilöarvostelussa, mentiin taas kaikki kehään ja seisotettiin koiria. Vaihdettiin numerojärjestyksestä juoksujärjestykseen, ja mentiin kaksi kierrosta ympäri. Tuomari valitsi jatkoon kuusi sijoittujaa, ja me kuuluttiin niihin!

Jatkoon päässeiden kesken oli vielä ''toinen yksilöarvostelu'', jossa piti näyttää koiran hampaat. Liikuttiin muutama kerta taas yhdessä ympäri, ja kaikki teki vielä yksilöliikkeenä kolmion. Tuomari mietti aika pitkään sijoittujia, ja sijoitti kuudennen.., viidennen.., neljännen.. ja kolmannen.., kunnes jäljellä oli enää yksi kilpailija meidän lisäksi. Tuomari kävi antamaan ruusukkeen toiselle parille, ja luulin, että oltiin kakkosia, mutta tuomari toikin meille ykkösruusukkeen! Huippua, Bruno meni todella hienosti, vaikka sää oli mitä oli.


Junnujen jälkeen olikin pian meidän vuoro mennä pienten aikuisten kehään. Parina meillä oli toinen chihu. Seisotettiin taas koiria ensin, ja sen jälkeen mentiin kierros ympäri. Me oltiin ensin vuorossa yksilöarvostelussa, tässä kehässä oli onneksi myös pöytä.

Bruno seisoi pöydällä kuin unelma! Ei väistellyt yhtään, seisoi paikallaan, näytti hampaat kauniisti. Yksilöliikkeenä tehtiin edestakaisin, minkä jälkeen tuomari vielä silitti Brunoa. Odoteltiin toisen yksilöarvostelu, ja mentiin vielä yhdessä kierros ympäri. Meille punainen nauha! Punaisten kehästä ei ole juuri kerrottavaa, seisotettiin hetki ja tuomari valitsi neljä parasta, me ei kuuluttu niihin.

JH1, PUN-

Täytyy kyllä kehua Brunoa, miten hienosti esiintyi, vaikka satoi räntää ja vettä vuorotellen! Luottavaisin mielin lähden Brunon kanssa ensi viikonloppuna kisaamaan piirinmestaruuskisaan! :)

2 kommenttia: