Chihuahua Dog -->

Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 23. huhtikuuta 2016

MATCH SHOW 23.4.16

Tänään vähän yli yksitoista lähdin Virpin mukana mätsäriin tämän siperianhuskyjen ja samojedin kanssa. Minä sain esittää Kirppu-samojedin isoissa aikusissa.

Kirppu oli aika paljon Virpin perään, joten ei helpoimmasta päästä esittää. Kirppu alkoi haukkumaan ja vinkumaan heti, jos Virpi poistui näköpiiristä tai meni liian kauas. Namit oli kova sana, kun rauhoitteli Kirppua.

Tämähän oli muuten minulle ensimmäinen kerta samojedin kanssa kehässä, joten olin todella innoissani lähdossä Virpin matkaan. Olen menossa hänen kanssaan muutenkin moniin näyttelyihin, ensimmäinen niistä on 8.5. Lahden ryhmis, huippua!

Isoissa aikuisissa meillä oli parina Virpin siperianhusky. Kirppu ei meinannut malttaa seistä Virpistä pospäin, joten seisotin Kirppua sitten omistajansa suuntaa. Sen jälkeen mentiin yksi kierros ympäri ja oli meidän yksilöarvostelun vuoro. Tuomari katsoi hampaat, ja kopeloi koiran läpi. Yksilöliikkeinä oli edestakaisin ja ympäri. Me saatiin punainen nauha!

Punaisten kehässä oli aika paljon koiria, ja liikutus oli yksi sekamelska, koska jotkut lähti ohittamaan ja jotkut juoksi vaikka kuinka monta kierrosta. Kirppu liikkui vähän levottomasti, mutta seisoi loistavasti! Tuomari ei ottanut koiria erikseen jatkoon, vaan alkoi sijoittamaan suoraan koiria. Hän kävi kättelemässä neljännen.., kolmannen.., ja tuli kättelemään meidät toisiksi! Ihan mahtavaa, eka kerta Kirpun ja ylipäätään samojedin kanssa kehässä, ja meillä meni paremmin kuin hyvin!!Huomenna sitten Lempäälään Ideaparkille mätsäriin. Brunon kanssa menen junior handleriin, ja ajattelin myös ilmoittaa tämän pieniin aikuisiin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti