Chihuahua Dog -->

Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 26. maaliskuuta 2016

TALKOILEMASSA

Tänään olin jälleen talkoilemassa TAMSKin rallytokokisoissa, tällä kertaa oli Brunokin mukana. Oltiin siis ilmoittautumisessa, helppo pesti suorittaa koiran kanssa.
Harkitsin kyllä hetken, että otanko koiran mukaan, mutta koska Taikalla on juoksut, niin ajattelin, että ehkä Brunon on mukavampi olla hallilla mun kanssa.

Miksi teen postauksen tälläisestä talkoopäivästä? Koska vaikka ilmoittautuminen ei mikään mielenkiintoinen työ olekaan, mun on pakko tulla hehkuttamaan Brunoa. En ole kyllä hetkeen ollut näin ylpeä koirastani.Bruno ei yleensä välitä vieraista ihmisistä, käy kyllä tervehtimässä, mutta jättää sitten omaan arvoonsa. Tänään useamman kerran sain hämmästyä, kun Bruno pyrki täysin vieraiden ihmisten syliin.
Istuttiin ihan rauhassa työparini kanssa ilmopöydän takana ja mulla oli Bruno sylissäni. Yhtäkkiä Bruno päättääkin vaihtaa syliä, ja nukkui Marjattan sylissä pitkän tovin. Myös kesken radan purun Bruno hyppi Marjattaa vasten ja pääsi uudelleen syliin. Myös vastaavan koetoimitsijan syli kelpasi Brunolle vallan mainiosti!
Bruno sai kyllä paljon rapsutuksia ja kehuja kisailijoilta ja talkoilijoilta, ihanaa väkeä oli kisoissa!

Leikkikavereitakin Bruno löysi, rotutoverinsa Chilin, joka oli Brunon mielestä hyvin mielyttävä neiti ja staffordshirenbullterrierin Meten. Chilin kanssa Brunolla oli mukava kosiskeluhetki, Meten kanssa touhu oli vähän hienostuneempaa, Bruno muunmuassa pesi tämän korvat.. :D

Kaikenkaikkiaan oli ihana talkoopäivä, kiitos TAMSKin väki!


3 kommenttia:

 1. Hei!, tykästyin blogiisi todella paljon! kivoja kuvia ja mukavan mittaisia tekstejä! Olisiko mahdollista että kävisit äänestämässä minun sekartuista piskiäni vuoden 2016
  showhauksi täällä : http://koti.kapsi.fi/~villep/kuonokirja/jarppi/

  oon todella kiitollinen ja kaikki äänet on todellakin tarpeen!
  rullaat siis vähän alaspäin ja painat vihreää ympyrää :3

  - Sara sekä Jarppi
  - www.jellonat.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. hihii tsili ei ihan siitä korvien pesu ajatuksesta diggaillu :'D oli hauska nähä

  VastaaPoista