Chihuahua Dog -->

Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 5. maaliskuuta 2016

RALLYTOKO EPIKSET

Tänään suunnattiin kohti Kangasalaa, ja mitenkä ihanasti päivä alkoikaan, kun melkein perillä ollessamme huomasin, että jätin Brunon rokotustodistuksen kotiin. Luojan kiitos äiti oli kotona ja sai otettua kuvat rokotuksmerkinnöistä, että päästiin kisaamaan.

Rata oli melko helppo, mutta ohjaajaa jännitti ja tein tyhmiä virheitä... Postauksen lopussa on video radasta, jossa näkyy virhepisteet. Alta kuitenkin löytyy mun omat kommentit ja mietteet kultakin kyltiltä. Pahoittelen jo etukäteen videon huonoa laatua!LÄHTÖ

KYLTTI 1: Liikkeestä maahan. Joo ei ole meidän kyltti. Uusittiin, eikä siltikään Bruno mennyt maahan. Tätä täytyy treenata todellatodella paljon, oisko kellään vinkkejä tän opettamiseen?

KYLTTI 2: 270 astetta vasempaan. Jee, tää meni hyvin pitkän harjoittelun tuloksena!

KYLTTI 3: istu, 1 askel, istu, 2 askelta, istu, 3 askelta, istu. Tätä täytyyhienosäätää vielä vähän, sillä Bruno menee mun edelle ja istuu vasta sitten.

KYLTTI 4: pujoittelu. Haha, koira näki iskän ovensuussa ja ois tehny mieli mennä moikkaamaan, muuten meni ihan jees.

KYLTTI 5: vasen täyskäännös. Yhdenaikaisuus, missä olet?

KYLTTI 6: spiraali vasemmalle. Tästä olen ylpeä! Tosi kivannäköistä seuraamista.

KYLTTI 7: istu, kierrä koiran ympäri. En osannut antaa ekalla kerralla tarpeeksi selvää paikka- käskyä, joten koira meinas lähtee mun mukaan, eli ohjaajan moka. Uusittiin ja siinä Bruno lähti edistään vähäsen. Tästä täytyy muistaa juurikin selkeä käsky, että koira tietää pysyä paikalla.

KYLTTI 8: koira eteen, istu, oikealta sivulle. Vino eteentulo, sitäkin täytyy harjoitella, mutta pistän tämänkin omaan piikkiin, koska olin liian lähellä kylttitelinettä. Joten eteentulokylteissä täytyy muistaa olla kauempana kylttiä!

KYLTTI 9: 270 astetta oikeaan. Tänään oli selvästi 270 asteen käännöksien päivä, sillä tääkin meni tosi mukavasti!

KYLTTI 10: käännös vasempaan. Vauhti hiljeni vähän, mutta muuten kiva!

KYLTTI 11: istumisesta juosten. Oikeesti mä ja Bruno rakastetaan tätä, kun saa juosta maaliin! Tää on siis selkeesti yks meidän lempikylteistä.

MAALI
Ja vielä yleiseksi huomioksi, että ei iskää (tai äitiä) halliin kisasuorituksen aikana, koska Bruno kiinnittää heihin huomiota. Kuvaajaksi joku tuntematon, jos löytyy!
Huomenna sitten mätsäriin, siitä tulee postaus sitten huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti