Chihuahua Dog -->

Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

MATCH SHOW 13.03.2016, VALKEAKOSKI

Tänään suunnattiin kohti Valkeakoskea mätsäriin Brunon kanssa. Kaikki postauksen kuvat ©Nanna Salmela, kiitos kuvista ja seurasta!

Mätsäripaikalla maneesissa olimme 13.45 aikaan, ja oli muuten kylmä! Kokeilin liikuttaa Brunoa vähän ja annoin sen olla häkissä. Odottelua olikin todella paljon, iso lapsi&koira- kilpailu ja pienet pennut oli ennen pieniä aikuisia. Bruno oli mulla takin sisällä, ettei pikkuinen jäätyisi.Kehään päästyämme seisotimme ensin koiria ja tuomari kävi moikkaamassa koirat. Sitten ensimmäinen menikin suoraan pöydälle, ja meillä oli vielä vähän odottelua.


Pöydällä tuomari kopeloi koiran ja katsoi purennan. Bruno meni tosi kivasti, vaikka olikin aika jäässä. Yksilöliikkeinä menimme kolmion ja seisotin Brunoa vapaasti sen jälkeen, vaikkei Bruno vapaasti seisoessa yleensä nostakkaan häntää.Saimme punaisen nauhan, jota tänään kylläkin korvasi keltainen nauha. Punaisten kehässä isossa joukossa ei meille enää sijaa, ihan ymmärretysti.
Olin todella tyytyväinen kehäsuoritukseemme, sillä tiedän ettei Bruno esiinny seisoessa niin hyvin kuin osaisi kylmässä. Liikkeet sen sijaan, ah. En voi kuin hehkuttaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti