Chihuahua Dog -->

Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

MATCH SHOW 06.03.2016, KANGASALA

Tänään menimme mätsäriin hakemaan hyvää kokemusta huonon päälle. Kesällä (kyllä, siitä on kaaaauan) mätsärissä Brunon kanssa tuomari tuli takaapäin yllättäen ja laittoi kätensä Brunon selälle, jota Bruno säikähti, sillä ei nähnyt ihmisen tulevan. Tämän jälkeisissä parissa mätsärissä Bruno murahti tuomarille, koska yhdisti pöydälläolon vanhaan kokemukseen. Nyt oli aika mennä katsomaan, joko vanha kokemus olisi unohdettu.

Kisasimme siis luonnollisesti pienissä aikuisissa, parinamme sheltti. Tuomari tuli moikkaamaan koirat ja Bruno meni hienosti katsomaan itse tuomaria, joten tästä tuli jo hyvä fiilis kehää ja erityisesti pöytää ajatellen. Sanoin kuitenkin tuomarille, että Brunolla on alla huono kokemus pöydästä, josko tuomari voisi antaa Brunolle pienen kananpalan pöydällä. Tuomari oli ihanan ymmärtäväinen, ja sanoi, että se käy, ja että otetaan ihan rauhassa pöydän suhteen.

Menimme ensin muutaman kerran ympäri yhdessä, jonka jälkeen sheltti meni pöydälle ja me odottelimme vuoroamme. 

Ja niin koitti meidän vuoro pöydällä. Tuomari silitti Brunoa päälaelta ja antoi sitten kananpalan Brunolle. Bruno meni tosi hienosti! Ei murinaa, ei väistelyä. Tuomari katsoi hampaat, kokeili pallit, siirteli takajalkoja. Ei mitään negatiivista reaktiota Brunossa! Oisin voinut vaikka hyppiä ilosta - huono kokemus on selkeästi unohdettu ajan saatossa. 

Yksilöliikkeinä mentiin edestakaisin ja ympyrä. Vau, miten Bruno liikkuu! Tosi hyvät etu- ja takaliikkeet, showasenne, koirasta näkee, että hän nauttii. Voiko enempää toivoa? 

Meille kuitenkin sininen nauha hienosta esiintymisestä huolimatta. Sinisten kehässä sama meininki esiintymisen osalta jatkui - vau. Meille ei sijaa tällä kertaa.

Tuomaria täytyy vielä erikseen kehua. Harvoin näkee mätsärissä näin ihanaa tuomaria. Nauhojen jaon yhteydessä antoi jokaiselle koiralle puruluun, huom. koiralle. Ei omistajalle ''teille sininen nauha, onneksi olkoon'' vaan koiralle ''tästä sulle puruluu, olit hieno poika''. Tälläisiä mätsärituomareita lisää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti