Chihuahua Dog -->

Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 27. helmikuuta 2016

VIIMEAIKAISIA OSTOKSIA

Olen tässä kuussa ostellut aika paljon kaikkea koirakamaa, joten ajattelin esitellä niitä teille!


Esitellään vaikka ensimmäisenä uudet näyttelykenkäni. Ostin ne eilen Prismasta, hintaa näillä oli 39,90€. Viime vuonna jo etsiskelin tämäntyylisiä näyttelykenkiä. Tykkään tuosta kuminauhasta joka kulkee jalkaterän yli, niin pysyy kenkä jalassa, vaikka juoksi isommankin koiran kanssa.Brunon vanhoista valjaista meni lukko rikki, joten eilen suunnattiin myös valjasostoksille. Ostoskoriin tarttui Hurtta Outdoors Y-valjaat. Nämä löytyivät Musti&Mirristä, hintaa 27,90€. Tykkään käyttää lenkeillä valjaita Brunolla, ja olen huomannut, että hihnassa vetäminen on vähentynyt lähes olemattomiin valjaiden ansiosta!
Olen jo jonkin aikaa haaveillut aloittavani Brunon kanssa tokon, ja niinpä Hyvinkään reissulta mukaan tarttui noutokapula. Painoa noutokapulalla on 150g. Tästä alkaa sitten ahkera treenaaminen tokon suhteen! Noutokapulan ostin Salamanterista, hintaan 8,00€.Treeneihin piristystä tuo uusin lelu, jonka ostin Prismasta. Olen etsinyt tämäntyylistä lelua, ja Prismasta se löytyi edulliseen hintaan 5,90€. Lelu pääsikin jo kerran mukaan treeneihin, Bruno piti siitä valtavasti! Kivaa vaihtelua palkkaamiseen tuo lelu.
Seinääni koristaa uusi valokuva kehyksineen. Valokuvan tilasin Ifolorilta, hintaan 1.47€. Kehys löytyi Minimanista, todella edulliseen hintaan 5,95€. Tavoitteena on tilailla valokuvia Brunosta ja minusta yhdessä, sekä Brunosta yksin ja täyttää seinä niillä. Ehkä tästäkin ''projektista'' huomaa, kuinka iloinen olen siitä, että Bruno on vihdoin minun ikioma?

värit ei oikein edusta..


Koirakoulu Kompassin putiikista mukaan tarttui kaksi opasvihkosta liittyen tottlevaisuusliikkeiden opettamiseen- Tottelevaisuusliikkeiden opettaminen, 4. liikkeestä pysähtymiset ja Tottelevaisuusliikkeiden opettaminen, 12. luoksepäästävyys. Vihkoissa on selkeitä harjoituksia opetukseen vaihe vaiheelta ja neuvoja liikkeeseen koetilanteessa. Tykkään! Hintaa näillä oli molemmilla 4€ alessa, muuten olisi ollut 6€ (luoksepäästävyys) ja 8€ (liikkeestä pysähtymiset).Kiitos, kun luit tämänkin postauksen! Onko teillä seinillä kuvia koiristanne?

8 kommenttia:

 1. Mulla on kyllä ollut ihan superpitkään ajatuksissa teettää tuosta meidän penskasta joku kuva tai kuvakollaasi seinälle, mutta toistaiseksi se on vain jäänyt, varsinkin kun en ole oikein keksinyt kuvalle sopivaa paikkaa :P.
  Noi kengät vaikuttaa kivoilta, varsinkin jos on yhtään lättä tai kapoinen jalka, niin noita ballerinoja on tosi vaikea saada kestämään jaloissa ilman mitään tukinauhaa :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä vaan tilaamaan, ainakin Ifolorilta on ihan todella helppoa tilata!
   Kyllä, noi kengät vaikuttaa ainakin ihan huipuilta, odotan innolla, että pääsen testaamaan näyttelyissä!

   Poista
 2. Ompa kivat balleriinat, pitää käydä kattoo jos täältäkin löytyisi tuollaiset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä olen etsinyt tosi kauan tuollaisia balleriinoja. Pakkohan ne oli ostaa, kun kohdalle sattui!

   Poista
 3. Meillä ois tarkotus tilata kesällä Ifolorilta jokin yhteiskuva, mutta katsotaan sitä sitten kun se saadaan aikaiseksi:D Samalla ois tarkoitus painattaa tuon tassunjälki ja sekin tuohon seinään laittaa, mutta mä olen niin huono saamaan mitään aikaiseksi:D

  Hymy Hännässä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ajatuksena olis, että tilaisi enemmänkin kuvia tuohon ympärille: treenikuvia, tilannekuvia, kisakuvia... :)

   Poista
 4. Noi Pipan vihkot on kyllä tosi hyviä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itekkin tykännyt tosi paljon!

   Poista