Chihuahua Dog -->

Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 4. lokakuuta 2015

RALLYEPIKSISSÄ, BRUNON POLVITARKASTUS JA MUITA KUULUMISIA

Heei, pahoittelut pitkästä postaustauosta, oon ollu kiireinen, eikä blogille oo oikeen jäänyt aikaa. Päivittelen nyt tänne mitä on tapahtunu ja muutenki kuulumisia :)


29.9. epäviralliset rallykisat 

Tiistaina tosiaan oltiin rallyepiksissä Brunon kanssa. Treenaustaukoa oli ollut jonkin aikaa, mulla on ollu vähä motivaatio kisaamiseen hukassa :'D Rata oli suht helppo, ainoo hankaluus oli niiden tötsien laskeminen, niitä kun oli viis rivissä ja spiraalia oli molempiin suuntiin plus vielä pujoittelu edestakaisin.
Rata menikin sitten oletettua paremmin, vaikka ennen rataa Bruno oli levoton enkä meinannut saada siihen kontaktia. Palkintojenjaossa sitten oli mukava yllätys, saatiin 99p ja 2. sija! Ykköselle hävittiin ajalla, vaikka mun mielestä me oltiin jo tosi nopeita, rataan nimittäin meni vaan 2min10sek :D yhden pisteen menetys tuli kyltiltä 7 Brunon uusinta polvitarkastus

Jei, mun pikkunen todettiin tänään omaavan 0/0 polvet! Voin muuten vannoa, ettei oo parempaa tunnetta kuin kuulla että oma koira on terve! ❤️Muru steriloidaan torstaina

Koska Murun polvitulos ei ollut enää jalostusnartulle hyväksyttävä, niin päätettiin sterkata se. Aika on varattu torstaille, ja mun perjantain taksvärkki meneekin sitten potilasta hoitaessa. :)


Fridan kulmurien poisto + Ilona ja Frida kasvaaaa

Fridalta poistetaan (maitohammas)kulmurit samana päivänä kun Muru sterkataan, Ilonalta on kulmurit jo lähtenyt. Vaavit kehittyy tosi kivasti, jännä nähdä, millaset noista sitten aikuisina tulee :) nythän pikkusilla on ikää 6kk, hui nehä on kohta jo aikuisia apua.Jasper ilmoitettu Seinajoelle!

Jasper menee ekaan viralliseen näyttelyyn Seinäjoella. Tehdään kovasti töitä pikkuisen pöytäkammon takia, toivottavasti ei tuolla sitten pelota niin paljoo, että EVA saatais.. No, nyt vaan paljon treeniä nnen sitä! :) ollaankin käyty nyt muutaman kerran taas Helsingissä treenaamassa ja siellä mennyt ihan kivasti tuo pöytä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti