Chihuahua Dog -->

Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 8. syyskuuta 2015

TAMPERE RN 6.9.

Sunnuntaina olimme Tampereen ryhmiksessä Oliverin kanssa. Kehän piti alkaa klo 11.30 mutta pitkäkarvaiset alkoi vasta lähempänä yhtä, tuomarilla nimittäin riitti paljon asiaa kaikille (valitettavasti myös minulle).

Kun vihdoin pääsimme kehään, seisotimme ensin koiria, jonka jälkeen menimme kaksi kertaa ympäri. Tästä me ensimmäisinä yksilöön menevinä jatkettiin suoraan yksilöliikkeisiin, jotka olivat edestakaisin ja kolmio. Pöydällä oltiin kauan, nimittäin tuomari arvosteli pöydällä. Ja tuota noin, voin sanoa, että tuomari (Enrique Mate Duran, Espanja) oli hyvin puhelias ja omituinen tuomari. Hän höpötti mulle englanniksi tiesvaikkajamitä, ja kun hän kysyi ymmärränkö englantia, sanoin en, koska luulin että hän hiljenisi sitten ja arvostelisi vaan Oliverin :D mutta ei. Siitähän hän vasta innostui, kysyi mistä olen kotoisin ja kun vastasin Suomesta, hän otti KÄDESTÄNI (hyi) kiinni ja sanoi ''oh, i like Finland'' ja alkoi selittämään jotain Sibeliuksesta ja epäili vielä että olenko kotoisin Lapista :D

No, jos takaisin arvosteluun. Me saatiin ERI ja voitettiin vielä kilpaluokka SA'n kera! Oltiin luokastamme ainoita, kuka sai SAn.
Paras uros kehässä oli neljä koiraa, eli tuomari ei mikään SA-automaatti todella ollut (uroksia oli 14, pitkäkarvaisia yhteensä 46). Menimme ympäri ja ympäri ja ympäri ja vielä kerran ympäri, jonka jälkeen tuomari tuli vielä katsomaan koirien ilmeitä. Me ja toinen koirakko mentiin vielä kaksi kertaa ympäri, jolloin meidät osoitettiin kakkossijalle, eli oltiin PARAS UROS2 ! Ensimmäinen oli jo valio, joten me saatiin SERT!! <3 wouwouwouEi kommentteja:

Lähetä kommentti