Chihuahua Dog -->

Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 29. elokuuta 2015

Tervakoski KV !

Tänään olimme Oliverin kanssa Tervakoskella kansainvälisessä näyttelyssä. Minä esitin Oliverin tällä kertaa. Ennen kehää treenailut meni ihan huipusti, joten hyvillä mielillä odotin kehää. Oliverin luokassa oli yhteensä kaksi koiraa, eli yksi meidän lisäksi. Tuomarina oli Helen Tonkson-Koit, Virosta.

Tuomari otti suoraan pöydääle, ja siinä ei oltu kovin kauaa. Yksilöliikkeinä tehtiin pelkästään ympyrä. Oliver seisoi huipussa ryhdissä! 😍 punainen lappu nousi, eli ERI saatiin ja vielä SA päälle! Luokassa olimme toisia, eli myös ensimmäinen sai eri, sa. Paras uros kilpailussa oli 4 urosta, enkä ole ikinä nähnyt Oliverin seisovan ja liikkuvan niin upeasti! Seisoi vapaasti häntä heiluen, ja liikkeessä meni kivasti edellä, vau! Lopulta oltiin paras uros 4, VARA-SERTin kera!! <3 ihan huppua! 

Arvostelu oli kanssa ihan mahtava: " 2 years old, excellent in type. Good size. Lovely head and expression. Correct mouth. Good bones, chest, forechest and topline. Well placed and carried tail. Enough angulated. Correct in movements. Calm temperament. " avo-eri, avk2, sa, pu4, vara-sertEi kommentteja:

Lähetä kommentti