Chihuahua Dog -->

Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 10. elokuuta 2015

KESÄN ENSIMMÄINEN (ja viimeinen) MÖKKIREISSU JA PALUU ARKEENtorstaina ajelimme Tampereelle, mummolleni , jonne jäimme Brunon kanssa yöksi. Perjantaina oli aikaisin lähtö bussilla kohti mökkiä, joka sijaitsee Ruovedellä.

 Bruno ei siis ennen ole ollut kerrostalossa yötä, joten hiukan jännitti miten yö mummollani sujuu. Nukuttua saatiin rauhassa, eikä Bruno haukkunut yöllä, kerran muhahti kun lehti putosi postiluukusta. Aamulla käytiin pihalla (ah, voitteko kuvitella, seitsemältä aamulla pihalla shortseissa ja t-paidassa, eikä tullut ees kylmä) ja pikaisesti aamupala kurkusta alas, ja suuntasimme bussipysäkille. En siis tänä kesänä ollut vielä käynyt mökillä, en vaan kerta kaikkiaan ole ehtinyt (lue: en ole jaksanut lähteä). Bussimatka sujui rauhaisasti, Bruno nukkui kopassaan koko matkan. Meillä oli linja-auton vaihto Orivedellä, mutta se ei haitannut yhtään, Bruno nukahti uudelleen kun seuraava bussi lähti käyntiin.

Ja vau, millä innolla Bruno tutki koko mökin ja mikä tärkeintä: millä innolla Bruno meni tutustumaan uusiin ihmisiin! Häntä heilui ja ei malttanut pysyä aloillaan, juoksi sylistä toiseen. Bruno sai ylikaiken huomiota, ja voi sitä riemua, kun lähdettiin mustikkametsään! Sai vapaana juosta metsässä, syödä mustikoita suoraan puskasta (ja käydä pöllimässä toisten ämpäreistä mustikoita...)!


Mustikkametsäreissun jälkeen touhu ja toiminta jatkui, kun mentiin pellolle! Meidän mökillä siis on kasvimaa, jossa kasvaa perunoita, porkkanoita, punajuuria, tilliä yms. Brunon mielestä porkkanat on ihan suurinta herkkua, ja niitä sai nyt suoraan maasta, ai että!

Treenailtiin myös hieman mökin edustalla, meillähän on 15. ja 16. päivä kisat. Bruno veti tosi hyvin, vaikka hieman epäilin, koska oli koko päivän juossut vapaana ja mökistä oli tullut ''heitäälläsaariehuasydämensäkyllyydestä''- paikka. Tehtiin seuruuta ja liikkeestä maahan liikettä, erityisesti jälkimmäisestä olen todella ylpeä!


Kotiin tulimme myöhään bussilla, isäni oli pysäkillä vastassa. Voitte vaan arvata, kuinka väsynyt Bruno oli, kokopäivän riehunut maaseudun rauhassa. Selkeästi Bruno nautti mökkeilystä, ja todella toivon, että päästäisiin vielä ennen ensi kesää taas mökille!

Huomenna onkin sitten taas paluu arkeen, kun koulu alkaa klo 8.15. Väsyttää jo valmiiksi, mutta olen joka tapauksessa todella innoissani yläasteen aloittamisesta! Mut on muuten jo kaksi kertaa haastettu liebster award'iin, vastaan haasteeseen heti kun vaan ehdin. Lisäksi blogiin on tulossa eräänlaista yhteistyö postausta piakkoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti