Chihuahua Dog -->

Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 8. kesäkuuta 2015

RALLYTOKO TREENEISSÄ BRUNON KANSSA

terveppäterve


eli kuten otsikosta varmaan huomaa, oltiin tänään Brunon kanssa rt treeneissä. Meitä oli kyllä vaa 2, me ja Senni&Hempukka . Senni toi tötsät, joten pystyttiin tekemään pujottelua ja spiraaleita. 

Treenattiin aika itsenäisesti, ensin tehtiin Brunon kanssa seuruuta, ja käännöksiä (270, 90, 180, 360 astetta). Bruno oli alussa tosi levoton, katseli sinne minne äiti oli lähtenyt. Sain sen kuitenkin suht nopeasti mukaan.

Treenattiin myös vähän käytösruutua, vaikka se on vasta VOI ja MES luokassa. Laitettiin ajastimeen 2min, Bruno istui edessä, kun Hempukka ja Senni treenasi vieressä . Bruno ei jaksanut koko aikaa (nousi kun aikaa oli jäljellä 15sek), mutta onneksi käytösruutuja ei meillä vielä piiiitkään aikaan ole!

Treenattiin spiraaleja kumpaankin suuntaan, pujoitteluja yhteen suuntaan ja edestakaisin, ja ne on kyllä hyvin hallinnassa! Treenattiin niitä normaalilla vauhdilla, hitaasti ja juosten, kaikki onnistui! En tiedä mistä johtuu, mutta spiraali on vaan mun lempiliike rallyn ALO- luokan kylteistä!

Loppuajasta uskallauduin myös päästämään Brunon vapaaksi, ja treenattiin ilman hihnaa. Treenipaikalla oli paljon häiriötä, autoja, pyöräiljöitä, koiria, ja vähän kauempana jotkut pelasi jalkapalloa. Siitä huolimatta Bruno pysyi täydellisesti mukana, voi että kun olin ylpeä! Ilman hihnaa meni jopa ehkä paremmin kuin hihnassa, mutta alossa kisataan koira kytkettynä.

Mehän ollaan nyt ilmoittauduttu kaksiin kisoihin, 28.6. Ylöjärvelle ja 11.7. Tampereelle. Lisäksi tämän viikon lauantaina (13.6.) mennään Ylöjärvelle rt'n ylituomarikurssin harjoituskoirakoiksi, mikä on täydellistä harjoitusta meille ennen kisoja! Siellä ei lasketa pisteitä, mutta saa tehdä rataa ja siitä saa suullista palautetta ja tietää mitä pitää vielä hioa.

kuvia mulla ei valitettavasti ole, mutta lauantaina käsken iskän kuvata sitten rataa tuolta ylituomarikurssilta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti