Chihuahua Dog -->

Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 29. kesäkuuta 2015

RALLYTOKO KISAT!

Heips


Eilen olimme Ylöjärvellä Brunon kanssa ensimmäisissä virallisissa rallytoko kisoissamme! :) 

Aamulla herätys oli 7.10 ja lähtö noin klo 8.10. Meidän piti olla kisapaikalla jo klo 9, koska silloin alkoi uusien kisakirjojen varmennus. Bruno myös mitattiin, eikä pikkuinen pelännyt mittakeppiä, vaikka hän ei ikinä ole sellaista nähnyt (hehe pakko myöntää en minäkään) :D Bruno siis ylläriylläri mitattiin >40cm. Kisakirja varmennettiin, ja sitten odoteltaessa ratapiirroksia käytiin Brunon kanssa läheisessä metsässä pikku lenkillä. 


Noin klo 9.30 tuli ratapiirrokset nähtäville ja jestas, kuinka vaikea rata oli! Käännöksiä käännöksien perään ja muitakin meille vaikeita liikkeitä (ratapiirros tämän postauksen loppupuolella), mm. liikkeestä maahan, mitä Bruno ei tee kotonakaan.. 
Kymmeneltä alkoi rataantutustuminen. Bruno odotti koko sen ajan kopassaan ihan hiljaa! Rataantutustumisessa pääsi etenemään radan tuomarin kanssa. Siinä vaiheessa rentouduin hieman, sillä rata oli kuitenkin selkeästi etenevä.

Me startattiin alokasluokan kuudensina. Meitä ennen olleilla vain kaksi oli saanut hyväksytyt tulokset, kaksi HYL TVÄ ja yksi alle 70 pisteen tulos. Että rata oli oikeasti haastava.. 
Siirryimme lähtökyltille ja käskin Brunon istumaan perusasentoon. Saimme tuomarilta lähtöluvan, ja aloitimme radan. Uusin yhden kyltin kerran. Bruno meni liikkeestä maahan (!!!) mistä olen erityisen ylpeä! :) Rata meni niinkuin oletinkin, emme saaneet hyväksyttyä tulosta, mutta ei hylättyäkään! :D oikeastaan olin nollatulokseen tyytyväinen. Kaikenkaikkiaan alokasluokasta 16 sai hyväksytyn tuloksen, 5 hylätyn, 6 nollatuloksen ja 1 luovutti. Rata ei siis todella ollut helpommasta päästä! Ylituomarina oli Krista Karhu. 
Kävimme vielä toisella lenkillä kun odotettiin että saadaan kisakirja takaisin. Sitten iskäni tuli hakemaan meidät. Kuvia eikä videota mulla ei ole.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti