Chihuahua Dog -->

Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 22. kesäkuuta 2015

RALLY-TOKOILEMASSA + SALO KR (MYDAY!)

terveppäterve


rt ''epikset'' 13.6.
Oltiin lauantaina 13.6. rally-tokoilemassa Ylöjärvellä. Kyseessä siis oli rt ylituomarikurssin viimeinen käytännön harjoitus ennen loppukoetta, joten hyöty tästä päivästä oli molemminpuolinen.Odotteluaika meni mahtavasti: Bruno toimi kuin unelma! Olimme paikalla klo 13.15-15.15, ja radat aloitettiin MES-luokasta, jonka jälkeen VOI ja AVO ja sitten vasta ALO, jossa starttasimme kolmantena.


Itse rata oli suht helppo. Mutta koska tuomareita oli noin 15 isossa rivissä, Bruno ei tehnyt liikkeitä sinne päin kunnolla :/ Sain siitä huolimatta todella hyviä vinkkejä kisoja varten, ja jos suoritus olisi ollut virallinen, oltaisiin kuitenkin saatu juuri ja juuri hyväksytty tulos, kun saatiin 71p. Yksi kymppivirhe tuli, kun tuomarit ei huomannut vauhdinmuutosta (normaalista vauhdista hitaaseen) vaikka jopa isäni huomasi että hidastettiin selkeästi normaalista kulkuvauhdistamme! Kaiken kaikkiaan radalla oli 14 kylttiä.


muutamia huomioita radastamme/vinkkejä yms.:

- muista ohjata ennemmin käsillä ja vartalolla kuin siirtämällä hihnaa tarpeettomasti kädestä toiseen

- ohjaa istumaan vasemmalla eikä oikealla kädellä = nopeampi, siistimpi ja voi käyttää myös ylemmissä luokissa, jos liike on pieni

- hitaasti- kyltillä hidasta selkeästi

- etene niin hitaasti, ettet eksy radalta (hehee, meinasin lähteä pujoittelussa jo takasin, mutta en onneksi lähtenyt, joten siitä ei tullut mitään virheitä!)
salo kr 14.6.
Sunnuntaina oli sitten lähtö Saloon. En nyt tähän kerro mitään sen suurempia, koska kuvasin (puolikkaan) my day'n. Tuloksena siis meille tällä kertaa AVO-EH, AVK3.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti