Chihuahua Dog -->

Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

MÄTSÄRISSÄ 10.6.

heippatirallaaTänään oltiin Tampereella mätsärissä. Ilmoittauduin Oliverin kanssa junior handleriin ja pieniin aikuisiin. Junnuissa oli tuomarina Virpi Hietikko ja pienissä aikuisissa ulkomuototuomari Tuula Plathan, jolla on myös arvosteluoikeudet chihuihin!

junior handler- kehä

Junnut oli ensin. Meitä oli huimat kaksi kilpailijaa, eli me Oliverin kanssa ja Nanna&Justiina .
Aloitimme seisottamalla koiria. Oliverilla oli ihan hyvä vire päällä (okei joo vähän liiankin hyvä, se pelkäs Nannan koiraa ja yritti uhota sille :D). Sen jälkeen mentiin kierros ympäri, jonka jälkeen alkoi yksilöarvostelu.


Yksilöarvostelussa pöydällä tuomari kysyi vaan koiran ikää. Oliver oli pöydällä niin hienosti, ei väistellyt yhtään tai mitään! Yksilöliikkeinä mentiin edestakaisin ja kolmio, jonka jälkeen seisotus, kiitos ja takaisin riviin.


Yksilöarvostelun jälkeen seisotimme taas koiria ja menimme edestakaisin. Mielestäni tää liike meni meidän mielestä todella huonosti.. Kuitenkin liikkeen jälkeisessä seisotuksessa Oliver nosti häntänsäkin ja seisoi hienosti häntä pystyssä!
Menimme vielä kierroksen ympäri ja seisotettiin. Meille annettiin punainen ruusuke, eli ykkössija! :O en kyllä yhtään osannut odottaa, mielestäni meidän suoritus ei ollut ykkössijan arvoinen.... :D


pienet aikuiset - kehä

Pienten aikuisten kehää ennen Oliver ei meinannut nostaa häntäänsä, kunnes kaivoin pallon esiin, ja heittelin sitä sille! Sitten oli poika niiiiiin ylpeän näköinen!

Kehässä menimme ensin kaksi kierrosta ympäri. Sen jälkeen seisotettiin, ja seisotin Oliverin täysin vapaasti, ja Oliver seisoi todellatodellatodella upeasti!

älkää ihmetelkö numerolappua, nää kaikki kuvat on jh kehästä!

Yksilöarvostelussa tuomari kysyi koiran iän. Tuomari katsoi todella pitkään hampaita, mutta Oliver ei siitäkään hätkähtänyt!
Yksilöliikkeenä tehtiin kolmio, ja tässä välissä täytyy mainita ihanan iso kehä! Sen jälkeen kiitos ja seisotimme vielä koiria. Ja tuomari ojensi meille PUNaisen nauhan! Jes, ylpeä sai olla esiintymisestä! <3
Jatkokehässä ei enää meille sijaa, mutta hienosti Oliver meni sielläkin!


kiitos seurasta ja kehäkuvista Nanna! :)

2 kommenttia: