Chihuahua Dog -->

Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 2. kesäkuuta 2015

HARRASTUSVIIKKO - PÄIVÄ 2: AGILITY

Heips!


Nyt siis vuorossa harrastusviikon toinen osa. Viikon ajan siis kokeilemme uusia lajeja Brunon kanssa. 
Ensimmäinen osa meni ''hiukan'' pelleilyksi, mutta sen voi katsoa täältä: https://www.youtube.com/watch?v=XVVrJbmbNaA
Tässä toisessa osassa kokeilimme vihdoin agilityä Brunon kanssa, muiden koiriemme kanssa olemmekin joskus sitä treenaillut, meillä on siis täältä tilatut agilityesteet, putki, pussi, rengaseste ja aitaeste, sekä pujottelukepit. Tosin silloin kun tilattiin nuo, niitä myytiin pakettina, enää ei ainakaan zooplus.fissä taideta myydä, ainakaan en itse löytänyt. 


Tehtiin lopulta myös rataa, kunhan ensin tietty opeteltiin esteet. Ratamme oli neljän esteen pituinen, ihan sopiva siis ensimmäiselle kerralle. Radassa siis oli kepit, aita, rengas ja putki. Aika hyvin Bruno nuo oppi kieltämättä! Kun videolla mainittii ratapiirros, niin olin löytäny ton radan netist ja onnistuin sit hukkaa sen.. #hyväminä


Mitä mieltä me sitten oltiin agilitystä?
Olihan se kivaa, sitä ei voi kieltää. Mutta ei kuitenkaan ehkä meidän laji ainakaan virallisiin asti, mutta pihassa vois kyllä jatkaa harjoittelua! Aika vauhdikasta, ja voin vaan kuvitella, kuinka paljon kuntoa tarvitaan pitkän radan juoksemiseen! Ei voi kun hattua nostaa niille, ketkä agia harrastaa ihan arvokisoissakin!
jos video ei näy, katso se tästä linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=83HW4X6qh-g&feature=youtu.be


hei jatkossa nää harrastusviikkopostaukset löytyy blogista tunnisteella #harrastusviikko ! :) laittakaahan kommenttia mitä tykkäätte näistä, kesän aikana voisin tehdä toisenki tämmösen videoprojektin, jos jengi tykkää näistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti