Chihuahua Dog -->

Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 1. kesäkuuta 2015

BRUNO, MINÄ JA RALLY-TOKO

heippatirallaaatiiättekö ku ollaa alettu harrastaa Brunon kaa rally-tokoo. Tai ollaan me jo vähän aikaa treenattukkin, mutta nyt olis tarkoitus aloittaa treenaaminen ihan kunnolla, sillä viime yönä valvottiin puoleen yöhön ja ilmoittauduttiin meidän ekoihin kisoihin! Ne on 28.6. Ylöjärvellä, tuomaeina siellä on Krista Karhu. Kuten joku nokkela ehkä huomasikin, niin meidän Summer Bucket List'ssä, oli kohtana RTK1, mikä tarkoittaa kolmea hyväksyttyä, yli 70 pisteen tulosta ALO- luokasta. Kesäksi onkin nyt ainakin 3 kisaa katsottuna, joista siis yhteen ollaan ilmoittauduttu. Vähän kyllä jännittää, mutta liikkeet pitäisi olla hallussa...!

Tänne ollaan siis menossa sitten.
 Onko muita tulijoita tänne? :)

Treenimotivaation lisäämiseksi/säilyttämiseksi tilattiin mulle Musti&Mirristä Berra Pro Light- treeniliivi! Musta-pinkki väriltään siis, ja taidettiinkin tilata mulle vika XXS-kokoinen, sillä sen jälkeen se näytti, ettei niitä ole enää varastossa. No, mun liivi on jo lähetetty, ja on varmaan huomen illalla postista noudettavissa! En malta oottaa!

kuva: Musti&Mirri
https://www.mustijamirri.fi/berra-pro-light-koulutusliivi-musta-pinkki-c76197-1

Jotenkin tuntuu, et tää rally-toko vois olla meidän laji, on mulla vaan pätevä poika! Ahkerasti on treenattu, ja ei se aina niin helppoo oo ollu, mut nyt ollaan jo voiton puolella! Vaikka joskus tekis mieli lopettaa, en todellakaaaaaaaan anna nyt kaiken tehdyn työn ja kaiken harjoittelun valua hukkaan, en todella anna.


Tämän kuvan myötä, huomiseen ja hyvää yötä kaikki :)

8 kommenttia:

 1. Ralleilu on metkaa puuhaa :) Pörrön kanssa siitä on vähän alkanut muodostumaan se meidän laji, kun silmävammaisena ei mitään kovin vauhdikasta enää voi tehdä ja tokokin on vähän siinä rajalla. R-t ei ole samalla tavalla "vakava" laji ja jotenkin siinä kaiken osaa ottaa vain lepsummin ja ei niin tosissaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siltä vaikuttaa!
   Mekin pohdittiin tokon ja rally-tokon välillä, mutta päädyttiin rallyyn, juurikin sen takia, että ei tarvii olla ihan tiukkapipoisesti kaikki liikkeet suoritettu. :D
   Ootteko te ollut/menossa kisoihin? :)

   Poista
  2. Joo tarkotus se RTK1 saavuttaa ekaks :D muuten olisikkohan joskus innokas lähtemään mun ja Chilin (ehkä jonku meijän perhosenki) kanssa lenkille :) ja teiltä chihuja matkaa? Vesilahdella kun asut, niin ei ole kovin kaukana Pirkkalasta. Olis super kiva nähdä muitakin chihuja! (Chilin kasvattaja muuten on myös Vesilahdelta :D siellä näköjään parikin chihukasvattajaa :D)

   Poista
  3. Okei, se meilläkin ois tavoitteena kesän aikana!
   Joo hei miksei! :)

   Poista
 2. Mullakin on toi koulutusliivi! :) Tosin ruskeana ja siihen on brodeerattu mun nimi. Se makso 76€ brodeerattuna Ilo-Willasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa, onko hyväksi havaittu? :) Eipä tuo musti&mirrissäkään paljoa sen enempää maksanut, kun äiti saa kasvattaja-alennuksen :)

   Poista
  2. On hyvä! Mulla se on niin iso, että menee talvellakin toppatakin päälle, joten on ympäri vuotisessa käytössä. Näyttelyjuttujakin kun lähden ulos treenaan niin laitan sen päälle, kun sinne saa puhelimen, avaimet, namit, näyttelyhihnan, (normihihnakin menee) ja Jimiä treenatessa saan patukankin sen omaan taskuun. :) Paljon siihen mahtuu tavaraa ja sillä ei tuu edes kuuma kesällä ollenkaan. Viime kesänä tosin en sitä saanu käytettyä kun Justiina söi sen vetoketjun niin se ei oikein toiminu.

   Poista
  3. Jes, itekin aattelin käyttää myös esim. näyttelyjuttuja treenatessa.
   Just hyvä et on tilaa taskuissa! Ja ettei tuu kuuma nii jaksaa treenaa ;)

   Poista