Chihuahua Dog -->

Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 15. toukokuuta 2015

Helatorstain pentunäyttely!

Jasperin eka pentunäyttely!
Aamu alkoi kun herätys kello soi 6.15. Kyllä noina aamuina aina miettii, onko tää ihan täysjärkistä hommaa, mutta.. :D Lähdettiin noin klo 7.30 ajelemaan kohti Vantaata, Hakunilan urheilupuistoa, missä näyttely oli.

Oltiin paikalla jo vähän ennen puolta kymmentä, vaikka kehä oli vasta yhdentoista aikaan. Ja tälle oli monta syytä: a) Jasper on sellane adhd, et se pitää uuvuttaa ennen kehää, jotta jaksaa keskittyä b) Jasperin eka pentunäyttely, ei tiedetty paljonko vaatii aikaa (noh, loppujen lopuksi ei olisi tarvinnut aikaa juuri yhtään kun häntä jo heilu ja kaikki oli kivaa..:D) c) kehässä arvostelu alkoi vasta klo 10, eli ehdittiin käydä kiertämässä kehää ennen tuomarin saapumista.
Tuomarina näyttelyssä oli chihuahuaspesialisti Marja Kosonen, jolta oli hyvin mielenkiintoista saada arvostelu! äiti esitti Jasperin, koska Jasper liikkui äitin kanssa paremmin.

Jasperin luokassa oli meidän vaavin lisäksi vain toinen, noin viikkoa vanhempi pentu. Ensin tuomari pyysi tekemään kerran yhdessä ympäri. Jasperin nimi kuin alkaa A'lla, joten oli luokassaan ensimmäisenä vuorossa menemään yksilöarvosteluun. Pikkuinen seisoi hienosti, eikä hätkähtänyt tuomariakaan. Pöydällä sai seistä aika kauan. yksilöliikkeinä tuomari pyysi edestakaisin ja ympäri.
Kun toinenkin oli ollut arvostelussa, oli kilpailuluokan vuoro. Tuomari pyysi muistaakseni vielä kerran ympäri. Jasper osoitettiin luokkavoittajaksi, ja sai KP'n! <3
Paras uros- kehässä Jasperia vastassa oli vanhempi uros, joka voitti pu- kehän, koska oli valmiimpi, ihan ymmmärrettävää, onhan Jasper vasta 5kk! :)

Jasperin arvostelu: "erinomaiset mittasuhteet omaava urospentu. Hyvä ilmeinen pää. Oikein asettuneet korvat. Hyvät silmät. Hyvä purenta. Ikäisekseen hyvä rungon vahvuus. Hyvä eturinta. Hyvä raajaluusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Ikäisekseen vahva runko. Oikea karvanlaatu. Liikkuu yhdensuuntaisesti edestä ja takaa, hyvällä askelpituudella sivusta. Halutessaan kantaa häntäänsä hyvin. Ujostelee hieman kehätilannetta, muuten hyvä luonne."
minäkin treenailin ennen kehää Jasperin kanssa pöytää :)
sunnuntaina sitten Rauma KR! Tää blogi on ollut aika näyttelypainotteinen, mutta kesäkuun alussa on tulossa isompi blogiprojekti, jota sponsoroi Hau Hau Champion!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti