Chihuahua Dog -->

Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Vaasa KV + muita höpinöitä

Heip!


Vaasa KV
Vaasa kv'sta on ehtinyt vierähtää jo viikko, ja siitä oli tarkoitus postata jo aiemmin My Day'n kera, mutta mun huono kone ei oo vieläkään suostunu tallentamaan editoitua videota (viis kertaa oon yrittäny....). Joten teen vaan tälläisen pikakertomuksen siitä.
Vaasassa mulla oli siis mukana Oliver ja Taika, Oliver nuorten luokassa ja Taika juonioriluokassa. En kisannut junnuissa tällä kertaa, olin kylläkin katsomassa niitä :D
Oliver esiintyi hienosti häntä pystyssä, NUO-EH, NUK3 :) Oliver oli eh'n saaneista ensimmäinen, nuorten luokasta ei jaettu sa'ta ollenkaan, mikä hämmästytti mua koska nuk1 koira oli tosi komea! :)
Taikakin meni yllättävän hyvin, mitä nyt pari taikamaista pyörähdystä yhteisliikkeissä.. :D mutta ne on ne karvat... Tuloksena Taikalle siis JUN-EH. Juk-kehään ei päästy ollenkaan, koska erin saaneita oli tarpeeksi. :)Tampere KV lähestyyyyyy..
.. ja kovaa vauhtia lähestyykin! Aikataulut ovat tulleet. Lauantaina jh alkaa 12.00 piirinmestaruudessa, jossa on 7 kilpailijaa.. SIIS SEITSEMÄN APUA :D piirinmestaruuden jälkeen on normikisa, joissa nuoremmissa 11 osallistujaa. Kisaan piirinmestaruuden Brunolla ja normin saluki Haaveella. Kiitos siis Mervi jo etukäteen, että saan kisata Haaveella! :) lauantaina jh tuomarina on Kirsi Sainio molemmissa kisoissa, onko jollain kokemusta? :)
Lauantaina on myös Oliver rotukehässä, harmillisesti taitaa mennä niin etten ehdi nähdä :( Chihuilla Tampereella tuomarina Gert Christensen, Tanska. Jos jollain kokemuksia nii kirjottaisitteko kommentteihin? :)
sunnuntaina jh alkaa myös klo 12.00, ja silloin vuorossa on sm-osakilpailu, jossa kisaan kääpiösnautseri Fantalla, kiitos Krista että saan kisaa Fandariinilla ;) sunnuntaina jh tuomarina on Kirsi Honkanen, siitäkii jos jollai kokemusta nii olis kiva :D
Sara tulee meille perjantaina aamusta, tai oikeastaan mun mummolle, me ollaan siellä viikonloppu, tai no: mitä nyt ehditään. Perjantaina käydään treenailemassa paria koiraa ja lauantaina ja sunnuntaina näyttelyt. Varmaan tulee huippu viikonloppu, ja odotan innolla ;) teen postausta sitten joka päivästä erikseen :) ketä teistä tulossa Tampereelle 2.-3.5.? :)
nyt sitten vaan odotellaan numerolappuja.. :)


Stellan vauvat huomenna 3vko
Stellan vauvat kasvaa kovaa vauhtia, painot tällä hetkellä: 415g, 422g, 374g, 454g. Silmät on kaikilla auki ja kova vipinä on pentulaatikossa, pikkuiset harjoittelee jo kävelemistä <3


Brunon kanssa treenattu PALJON
Viime aikoina ollaan treenattu Brunon kanssa todella paljon. Rally-toko on mun uus innostuksen kohde, ja alo-luokan kyltit alkaa olla jo aika hyvin hallussa! Kuitenkin nyt ollaan vähän pidetty taukoa rallyn treenaamisesta, ja treenattu näyttelyjuttuja ja hiottu seisotuksia yms kuntoon piirinmestaruus kisaa varten :) nyt ei vaan oo tässä lähellä mätsäreitä, mutta tiistaina on tän vuoden ekat meidän oman porukan (minä, Nanna, Ada, Senni, Krista, Mirella ja kouluttajat Kassu ja joskus Ira) jh treenit! Odotan kyllä tosi innolla, Kassulla on aina niin hyviä vinkkejä ja hän osaa sanoo suoraa mikä on vikana! Alla olevasta kuvasta vois sanoo kommentteja ;)Tiistaina tulee sitten postausta treeneistä, tai jos en tiistaina ehdi niin keskiviikkona! :)

3 kommenttia:

 1. No onhan 1.5. Lempäälässä mätsäri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonii, mutta ku me ei ehitä sinne ku käydää treenaa niit koirii ja muuta :D + en sais Brunoo sinne eli ei hyödyttäis ees tre kv'ta ajatellen.. :/

   Poista
  2. Mitä koirii te käytte treenaa?

   Poista