Chihuahua Dog -->

Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Lahti KV 22.2.!

Heip! :)
sanon jo tähän alkuun, että tänään oli ihan superhyvä päivä ja oon iha superhappy :) <3

Junior handler- kehä
junior handler kehä alkoi suunnilleen tasan kello 11. Kisasin siis lhasa apso Fidellellä. Hain Fidellen joskus puoli yhdentoista aikaan, laitettiin pikkuisen turkki kuntoon ja menin odottamaan junnujen alkua kehälle 5. Tuomarina junnuissa oli Perttu Ståhlberg.
Nuorempia junnuja oli 14, mun numero oli 11. Ensin kaikki meni yhdessä kehään ja seisotettiin koiria, jonka jälkeen mentiin kahdessa ryhmässä ympäri.
Ympärimenon jälkeen alkoi yksilöarvostelu, jossa mut siirrettiin ensimmäiseksi. Pöydällä sähelsin kyllä alkuun (mua jännitti :D), mutta kyllä se loppujen lopuksi meni ihan hyvin :) tuomari kysyi mistä maasta rotu on kotoisin, ja lisäksi piti näyttää purenta. Yksilöliikeinä mentiin edestakaisin ja sen jälkeen jonon perälle.


Sitten vaan odoteltiin että kaikki oli käynyt yksilöarvostelussa. Mentiin pari kertaa ympäri, seisotettiin ja sitten tuomari alkoi ottamaan jatkoon. JA ME OLTIIN JATKOSSA! <3 oltiin siis päästy kahdeksan parhaan joukkoon, olin varma, että kisa loppuisi tähän. Mentiin vielä kaikki yksitellen kolmio, ja tuomari valitsi viisi parasta (eli ne ketkä sijottuisi), ja me oltiin edelleen jatkossa! viides sijoitettiin ... ja meille tultiin ojentamaan neljännen sijan ruusuke! <3 Tän vuoden eka virallinen jh kisa meni siis paremmin kuin hyvin! Fidelle <3

Arvostelussa kaikki muu ERIä, paitsi purennan näyttäminen EH. En kyllä yhtään tiedä mistä se tuli, mun mielestä se meni hyvin :D kommenttina "Rauhallinen, koiran huomioon ottava esittäminen. Pöydällä esittämiseen viel varmuutta." Ton pöytä kommentin allekirjoitan kyllä täysin!


Taikan kehä
Taikan kehän piti olla samaan aikaan kun junnukehä, mut tuomari oli myöhässä, joten ehdin nähdä hyvin Taikan kehän. Taikan kasvattaja Tuula esitti tämän, tuloksena JUN-EH, tosin Taikan turkilla ei eriä odotettukkaan :D tuomari olikin hauskasti arvosteluun kirjoittanut "joka oli tänään jättänyt karvansa kotiin" :D tässä koko arvostelu: "Oikeankokoinen ja mittasuhteiltaan oikea nuori narttu, joka tänään oli jättänyt karvansa kotiin. Feminiininen pää, kauniit silmät & korvat. Hyvänmittainen kuono-osa, joka saa vielä täyttyä silmien alta. Riittävä kaula, lupaava runko. Sopusuhtainen luusto. Liikkuu sujuvasti, mutta ujostelee tänään esiintymistä". Ton ujostelemisen takia mä vein sen juk kehään. Siellä oli 2 erin saanutta ja 5 (vai 4?) eh'n saanutta. Eh'n saaneet meni kerran ympäri, ja me oltiin "jatkossa" ja lopulta oltiinkin juk3! :)

2 kommenttia:

  1. Fideeeee ♥♥♥♥ Toi Taikan turkki on kyllä oikeesti aika söpö :D

    VastaaPoista
  2. En kestä onnee pikkunen! ❤❤ Ja kyl Taika viel saa sen turkin kasvatettuu ;)

    VastaaPoista