Chihuahua Dog -->

Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 6. joulukuuta 2014

JOULUKALENTERI #6 : HELSINKI WINNER 2014

Heip

Hyvää joulukuun 6. päivää ja Itsenäisyyspäivää kaikille! <3


Tänään herätyskello soi klo 6.50 ja lähtö Adalle oli varttia vaille kahdeksan. Noin 5 yli matka alkoi kohti Helsinkiä, messukeskusta ja Helsinki Winneriä! :)

Paikalla oltiin n. kahtakymmentä vaille kymmenen ja kävin moikkaamassa paria tuttua chihukehällä, jonka jälkeen suunnistimme Adan kanssa etsimään junnukehää. Löydettiin, ja ehdin onneksi katsomaan Saran yksilöarvostelun! :) Saralla ja Elmolla meni tositositosi hyvin ja ne pääs jatkoon! Hyvä Sara ja Elmo ;) <3

Ehdin siinä vähän treenailla Oliverin kanssa, meidän kehä alkoi aikataulussaan 10.20. Tuomarina junnuissa oli Katja Rauhut. Ensimmäistä kertaa mua ei jännittänyt :O no me sovittiin edellisiltana Saran kanssa et se jännittää munki puolesta ;) Oliver ei nostanut häntäänsä, mutta liikkui tosi hyvin. Mutta yks bernardinkoira ajoi ihan meihin kiinni, niin, että mä jouduin väistämään sivuun. Sanoin sille kyllä aika vihaisesti, että voisitko pitää vähän väliä :D ja sen jälkeen kehäsihteerikin kävi sanomassa sille..

Yksilöarvostelu meni mun mielestä tosi hyvin! :) tuomari ei kysynyt mitään, mutta piti näyttää hampaat. Yksilöliikkeinä piti tehdä kolmio ja edestakaisin. Ei päästy jatkoon, mutta mun mielestä tää kehä oli yks parhaimmista mun ekan junnuvuoden kisoista ! :)


Kehän jälkeen lähdettiin viemään Saran tavarat lagottokehälle ja mentiin hakemaan kirjat Pekalta, ja samalla Pekka esitteli mut parille henkilölle.

ööö.. sen jälkeen mentiin katsoon lagottoja? en mää muista XD

mutta joka tapauksessa käytiin toki valokuvauspisteellä ja tässä kuvia sieltä:


hyvä Sara ;)

kaikki kuvat (c) Sara, kiitos <3

3 kommenttia:

 1. Anonyymi6/12/14

  Voi Oliver :( Raukka pieni näyttäis olevan ihan peloissaan... en tykkää että tollee väkisin kehään viedään :'(

  VastaaPoista
 2. Anonyymi7/12/14

  Tuletko tammikuun Turku KVseen? Kumpana päivänä ja millä kisaat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä vielä varmaksi, mutta jos tulen, niin lauantaina ja Oliverilla :)

   Poista