Chihuahua Dog -->

Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 3. toukokuuta 2014

Tampere KV - ekat viralliset jh kisat

Moikka moiii :)))Huh. Nyt se on ohi. Mun ensimmäiset viralliset junior handler kisat. 

Tuomarina oli Tanja Pihlaja. Tanja oli oikein mukava ja ystävällinen - menisin hänen kehäänsä koska tahansa uudelleen !!

Ensin oli piirinmestaruus-kehä. Se alkoi heti 10:00. Kilpailijoita oli 12. Mun numero oli PM9, mutta kun mentiin juoksujärjestykseen, olin viimeinen. 
        Ensin mentiin pari kertaa yhdessä ympäri ja sitten seisotettiin. Tuomari aloitti yksilöarvostelun, ja koska olin viimeisenä (murr...) jouduin odottamaan aika kauan! Juttelin siinä Adan kanssa, joka oli mum edessä. Nanna oli ensimmäisenä yksilöarvostelussa, ja kun hän tuli, tiedustelin heti, mitä tuomari oli kysynyt. Tuomari oli kysynyt Nannalta koiran iän ja mihin roturyhmään se kuuluu, sekä pyytänyt näyttämään purennan. 
        Vihdoin pääsimme Brunon kanssa yksilöarvosteluun! Tuomari kysyi meiltä: 
-Minkä ikäinen? -Mihin roturyhmään tämä rotu kuuluu? -Trimmataanko näitä? ja pyysi näyttämään hampaat (!!!) Sain ne näytettyä hyvin, eikä Bruno yrittänyt väistää yhtään.
Sori laatu....

        Sitten oli liikkeiden vuoro. Tuomari pyysi edestakaisin ja kolmion. Liikkeet multa meni hyvin (mikäli Adaa uskoo;D). Sitten seisotus, ja sitten piti siirtyä tuomarin pöydän eteen, ja seisottaa. Seisotin Brunoa vapaasti. 
         Viimeisen yksilöarvostelussa olleen koiran jälkeen menimme vielä kaksi kertaa ympäri. Ja sitten seisotus. 

Sitten tuomari alkoi pudottaa kilpailijoita. Tuomari aloitti isoimmista koirista ja eteni pienempiin. Yksi jos toinenkin tippui pois. "Nanna käteltiin pois... Mirella käteltiin pois... Ada käteltiin pois... nyt se tuomari tulee mun luo, kätteleekö se mut?" mietiskelin. Ei, ei kätellyt. ME PÄÄSTIIN JATKOON <3 !!!!
        Vielä viimeiset seisotukset, ja kehäsihteeri huusi meidän viidennelle sijalle. Vitsi, olin niiiiiin onnellinen, mun ekat kisat, ja tuloksena PM5 <333333

Meidän arvostelu:

PM- tulokset (Showlinkin sivuilta)
Onnea teille <3 ^^


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
Heti sen jälkeen oli SM- osakilpailu. Meidät jaettiin ryhmiin, joten jouduin odottamaan aika kauan ennen kuin päästiin Brunon kanssa uudelleen kehään.
           No sitten kun pääsin (vihdoin) kehään, me seisotettiin ensin koiria, ja sitten mentiin kaksi kertaa ympäri. Ja taas seisotettiin. Ja taas odotettiin, kun alkoi yksilöarvostelu....:D
          Kun viiihdoin pääsimme taas Brunon kanssa yksilöarvosteluun, meni pöytä paljon paremmin kuin pm- kisassa! Tuomari kysyi: -Minkäs ikäinen tämä olikaan? -Mikä näiden alkuperäinen käyttötarkoitus on?, sekä pyysi näyttämään purennan. Sain näytettyä sen vaivattomasti, ja hyvä niin!
          Sitten oli yksilöliikkeiden aika. Tuomari pyysi meitä menemään edestakaisin. Menimme sen, ja se meni hyvin (?) ja sitten seisotettiin. Sen jälkeen tuomari pyysi menemään pienen ympyrän ja seisottamaan koiran. Ja sen jälkeen siirryttiin seisottamaan tuomarin pöydän eteen. Tällä kertaa asettelin koiran ja nostin kädellä hännän ylös.
           Kun viimeinenkin koira oli arvosteltu, menimme kaksi kertaa ympäri,  ja seisotimme koirat. Tuomari kätteli esittäjiä ulos. Meidän käteltiin tällä kertaa pois, ei voi mitään. Pärjättiin kuitenkin PM- kisassa ;)
   Meidän arvostelu:Olipas ihana päivä:)! Mikäs sen mukavampaa kuin viettää päivä koiranäyttelyssä, parhaassa seurassa;)? Kiitos Nanna ja Ada mukavasta näyttelystä:)!!
         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti