Chihuahua Dog -->

Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Rauma KR 18.05.2014

Moikka moiii <3

Olihan siellä myös ihana Mirette sekä minunkin yllätykseksi myös Kristiina ;))

Oltiin tänään Rauma KRässä. Oliver oli ainoa junnu-uros! 
Oliver ennen kehää. Kuva: Mirette Riikonen

UROKSET, JUNIORLUOKKA
Tuomarina oli Beata Petkevica, Latvia. Ensin piti olla yks toinen, mutta se ei päässytkään tulemaan. Oliver oli alussa aika pelokas, mutta rentoutui ennen kehää ja päätti kuin päättikin nostaa häntänsä;)!! 
Kuva: Mirette Riikonen


Ensin tuomari pyysi menemään ympyrän. Ja heti sen jälkeen edestakaisin, ja Oliver kulki hienosti häntä pystyssä, vaikka meinasikin olla kuuma, ja olikin, kun tuokin läähätti, vaikka oli juuri ennen kehää juonutkin. 
Kuva: Mirette Riikonen


Sen jälkeen olikin aika mennä jo pöydälle. Tuomari katsoi hampaat ja kysyi ikää. Oliver on 11 kuukautta vanha. Oliver oli niin reipas, että yllätyin! Se ei väistänyt tuomaria, vaan seisoi kuin enkeli! <3
Kuva: Mirette Riikonen


Sitten seisotettiin tuomarin pöydän eteen. Siinä saatiin seistä aika kauan!
Odotellaan mikä lappu sieltä nousee...;) Kuva: Mirette Riikonen

Kunnes... KEHÄSIHTEERI NOSTI PUNAISTA NAUHAA JA HUUSI: " TÄMÄ KOIRA SAA ERINOMAISEN JA VOITTAA LUOKKANSA, SEKÄ SAA SA:n!" Me saatin SA, me saatiin SA, me saatiin ERI, me saatiin SA, ME ONNISTUTTIIIN!! 


PARAS UROS-kehä
Sen jälkeen oli PU-kehä. Koiria siinä oli vain neljä. Ensin tuomari käski seisottaa koirat ja kiersi katsomaan ne. Sen jälkeen tuomari pyysi menemään ympäri. Oliver sijoitettiin PU4. <3

Belcando ROP JUN-kehä
huh, mikä kehä tää oikein oli:DD??? No mutta, tässä kilpaili siis paras junnu-uros (Oliver) ja paras junnu-narttu. :) Oliver jäi toiseksi, eli hävisi nartulle, eli Oliver oli siis Belcando VSP JUN.
Oliverin saavutukset siis tältä päivältä on: JUN-ERI, JUK1, SA, PU4, Belcando VSP JUN. <3 Oon ihan megaylpee ja -ilonen :D !!

Kotona:D :~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pääsimpä itsekin pyörähtämään kehässä, kun Kristiina tarvitsi yllättäen esittämisapua:)!! Sain esittää aivan hurmaavan lyhytkarvaisen chihuahuan, kutsumanimeltään Lillan. <3 Kristiinalla meni kehät päällekkäin, joten sain esittää Lillan JUK-kehässä. Lk narttujen JUK- kehässä oli 6 (vai 7?) koiraa, joista vain 2 (?) oli saanut ERIn ja muut EHn. Meidän piti vain seisottaa koiria, ja sitten alkoi sijoitus. 1,.... 2,.... 3,.... ja 4, siis me !! Me sijoituttiin siis JUK4 <3 oon supertyytyväinen, ja toivon, että saisin esittää Lillan joskus uudelleenkin! :)

puspus, pitäkää hauskaa, nyt kun vielä on lämmin;))❤

PS. Kiitos Mirette seurasta ja kuvista <3


2 kommenttia:

  1. Oliver esiinty todella hienosti verrattuna siihen miten se Jyväskylässä esiintyi ;) Loistavaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 ja kyllä, edistystä on tapahtunut, ja paljon!!:)

      Poista