Chihuahua Dog -->

Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 29. toukokuuta 2014

Helsinki EPN, 29.5.2014

Moiiii:) 

Tänään olin siis Helsingissä Taikan kanssa pentunäyttelyssä. Tuomarina ihana Marja Kurittu. Vettä satoi ihan kiitettävästi, tuuli ja oli kylmä! 

Omassa luokassa ensin seisotettiin koiria, ja sitten mentiin 2 kertaa ympäri. Ja vettä satoi.. Taikan lisäksi luokassa oli vain yksi koira, joka oli Taikaa 3päivää vanhempi:D sitten mentiin pöydälle. Pöydällä tuomari kysyi koiran ikää. 
       Sen jälkeen oli yksilöliikkeiden vuoro. Kolmio ja edestakaisin. Ne meni hyvin (?). Sen jälkeen mentiin takaisin pöydälle, ja siinä seisotettiin (koska Marja ei halunnut seisottaa koiria&esittäjiä vesisateessa). 
       Sitten odotettiin. Kun toinen narttu oli arvosteltu, molemmat koirat seisotettiin pöydälle, kuonot tuomariin päin. 
       Me jäätiin 2., ja näin Marja perusteli valintaansa suullisesti "Tässä on kaksi 7kk narttua. Molemmilla on oikea-asenteiset korvat. Tämä (osoitti Taikaa) liikkui paremmin. Tällä (osoitti sitä toista) on parempi turkki. Joten tänään tämä (Taika) on kakkonen ja tämä (se toinen) on ykkönen. Sinä (ja nyökkäsi minulle) voit hakea arvostelusi. Molemmat saavat KPn"
        Kyllä, olen ylpeä itsestäni, ja Pikku-Taikasta <3

Kirjallinen arvostelu: "Erinomainen koko ja rungon mittasuhteet. Hyvä tyyppi. Kaunis, ilmeikäs pää. Hyvä asenteiset korvat. Tummat silmät. Hyvä purenta ja sieraimet. Hyvä runko ja kulmaukset. Liikkuu ja esiintyy hyvin. Vielä hiukan niukassa turkissa. Miellyttävä luonne."
Minulla on video kehästä, ja tässä on siihen linkki:) http://youtu.be/qjZU1gyfasw Taika säikähti "yllättäen" taakse tullutta koiraa (videon alussa). Onneksi sain pikkuisen äkkiä taas kontaktiin:)

Ask me - vastausvideon lataan huomenna tai lauantaina luultavasti. :)


Hyvää helatorstaita, 
Jonna <3 

PS. Huomattiin äsken, että yhdellä pennulla on silmät raollaan ;) <3 <3
3 kommenttia:

 1. Hienosti Taika esiintyi vaikka sää olikin kurja :) Hyvä Taika! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jut sen takia oonki ylpee tosta pikkusesta ! Ku siellä satoi vettä :D + oli Taikan eka ulkonäyttely.. Mutta Taika on kyl niiin <3

   Poista
  2. Anonyymi2/6/14

   Hyvä Taika♥;)

   Poista